Schilderwerkzaamheden

Buitenschilderwerk

De buitenkant van uw huis door een vakman laten schilderen scheelt veel tijd en rompslomp. U bent ook zeker van een prima resultaat. Bovendien haalt u de kosten van goed schilderwerk er bij de verkoop dubbel en dwars uit. En de rentekosten voor onderhoud zijn fiscaal aftrekbaar.

Ook bij het buitenschilderwerk zijn er weer tal van mogelijkheden in combinaties van kleuren maar ook van de te gebruiken materialen. Verschilllende structuren op de muren zoals kwarts of een korrelpleister. Uiteraard informeren wij u hier vrijblijvend over.

Echter, het enige dat telt is de kwaliteit van het schilderwerk. Wij verrichten onze werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg. Daarbij staat vakmanschap en kwaliteit voorop. Schilderwerk aan de buitenkant van uw woning kunt u het beste jaarlijks controleren en zonodig bijwerken. De levensduur van het schilderwerk kunt u verlengen door het regelmatig (zo’n 2 à 3 keer per jaar) schoon te maken met water en een niet agressief schoonmaakmiddel. Bij schilderwerk moet u zowel rekening houden met de ondergrond als met de diverse verfsystemen die u kunt gebruiken, zoals transparante beits, dekkende hoogglanslak en dekkende mat- of satijnglans. Elk verfsysteem heeft zijn voor- en nadelen en de toepassing is weer afhankelijk van de ondergrond en het doel.

Goed schilderwerk wordt gevormd door de combinatie van factoren zoals, een langdurige bescherming van het object, een fraai uiterlijk en efficiënt materiaal gebruik.

buitenschilderwerk
05702044 Logo Exc SQP DEF

Binneschilderwerk

Bij binnenwerk is de planning erg belangrijk, door dit duidelijk af te spreken heeft u het minst ongemak en kunt u snel verder met de normale gang van zaken.

Ook bij het binnenschilderwerk zijn er weer tal van mogelijkheden in combinaties van kleuren maar ook van de te gebruiken materialen. Verschilllende structuren op de muren zoals kwarts of een korrelpleister. Maar natuurlijk ook tegelwerk en vloeren. Uiteraard informeren wij u hier vrijblijvend over.

Echter, het enige dat telt is de kwaliteit van het schilderwerk. Wij verrichten onze werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg. Daarbij staat vakmanschap en kwaliteit voorop.

Goed schilderwerk wordt gevormd door de combinatie van factoren zoals, een langdurige bescherming van het object, een fraai uiterlijk en efficiënt materiaalgebruik.

Betere schilder logo
binneschilder
sikkenshuisschilderplan